Onboarding i slagterbranchen

Slagerbranchen står over for udfordringer med at rekruttere og fastholde kvalificeret arbejdskraft. Samtidig viser undersøgelser, at ledelsen ofte mangler de nødvendige redskaber til at håndtere trivsel og psykosociale problemstillinger. Materialerne er udarbejdet til ledere eller slagtermestre, har et særligt ansvar og ønsker at styrke dine kompetencer og handlemuligheder for at sikre et sundt og godt arbejdsmiljø i virksomheden. Få vejledning til at tage nye medarbejdere igennem en struktureret proces, der sikrer både trivsel og faglig udvikling fra start.

Tema
Type
Emneord

Den gode medarbejderrejse

En vellykket medarbejderrejse starter ikke på den første arbejdsdag –
den begynder allerede, når ansættelseskontrakten underskrives. I slagterbranchen, hvor tempoet er højt, og præcision er afgørende, er det vigtigt at tage nye medarbejdere igennem en struktureret proces, der sikrer både trivsel og faglig udvikling fra start.
I folderen præsenteres tre faser, der er afgørende for at skabe engagerede medarbejdere i høj trivsel: Preboarding, onboarding og tilknytning.

Hent læringskatalog
I Kødet På Arbejdsmiljøet Onboarding

Infofolder om det bedste ved at være slagter

Infofolder om at være slagter
Det Bedste Ved At Være Slagter

Se mere om trivsel i slagerbranchen

Find alle værktøjer til at styrke trivslen i slagterbranchen. 

Trivsel i slagterbranchen