For begge calls gælder
Projektet skal være anvendelses- og arbejdspladsorienteret
Velliv Foreningen lægger vægt på, at forskningsprojektet bidrager med nye praksisnære eksempler, metoder eller værktøjer, der kan understøtte og motivere SMV-arbejdspladsernes arbejde med trivsel og mental sundhed. Herunder er det afgørende, at projekterne forholder sig til virksomhedernes vilkår, hverdag og kultur, så projekternes resultater er relevante og anvendelige for SMV’erne og de brancher, de indgår i.
Tværfagligt samarbejde
Forskningsprojektet skal være tværfagligt og udføres i et samarbejde mellem aktører fra mindst to forskellige forskningsinstitutter, -fakulteter, -institutioner eller videns- og konsulenthuse. Hovedansøger skal være en forskningsinstitution og forskningslederen skal have en formel forskeruddannelse (ph.d.).
Samarbejde med SMV’er og andre aktører
Det er et krav, at projekterne skal foregå i et samarbejde med minimum 5 SMV’er, som skal involveres i udviklingen, gennemførslen og evalueringen af projektet. Desuden kan andre relevante aktører – fx brancheforeninger, NGO’er, specialiserede konsulent- og videnshuse, erhvervshuse og aftagervirksomheder i værdikæden – inddrages i projektet og hjælpe med at kvalificere, formidle og udbrede projektet og dets resultater.
Øvrige krav og forventninger
Projekterne skal leve op til Velliv Foreningens generelle krav og forventninger til forskningsprojekter.
Deadlines
Først udarbejdes en præansøgning, som skal indsendes senest 27. februar 2025. Godkendelse af præansøgning er en forudsætning for at gå videre i processen. Deadline for endelig ansøgning er 24. april 2025.
Se Velliv Foreningens generelle krav til forskningsprojekter