Analyse: Mental Sundhed på menuen

projektet Mental Trivsel på Menuen. Projektet har til formål at indsamle, analysere og udbrede de metoder og initiativer, som er med til at øge den generelle arbejdsglæde og mentale trivsel i restaurationsbranchen.
Mental Trivsel på Menuen er et samarbejde mellem Norion Consult, Food Organisation of Denmark og HORESTA. Projektet er gennemført henover ni måneder fra oktober 2023 til juli 2024.

Analyse af mental sundhed i restauranter

Projektet har ind befattet kortlægning af studier fra Norden, ekspertinterviews med 12 fremtrædende eksperter på feltet, en kvantitativ trivselsundersøgelse som er besvaret af 1.280 medarbejdere på 156 restauranter samt antropologiske feltbesøg i 10 restauranter, hvor der er interviewet 35 medarbejdere. Der er desuden afholdt et udviklingslaboratorie med 30 brancheaktører.

Der er målt på: arbejdsmængde og arbejdstempo, udviklingsmuligheder og kvalitet, indflydelse i arbejdet, helbred og velbefindende, arbejdsmiljø, krænkende handlinger.

Hent fuld analyse
Trivsel På Menuen

Datagrundlag

Filen uden baggrundsrapport. 

Mental trivsel på menuen Datagrundlag
Mental Trivsel På Meuen Datagrundlag