Inspirationskatalog: Mental trivsel på menuen

HORESTA har sammen med Norion og Food Organisation of Danmark afdækket bedst practice for trivsel og godt arbejdsmiljø i restaurationsbranchen. 

Projektet har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche. 

Her er konkrete værktøjer til medarbejdernes trivsel, der virker i praksis!

Inspirationskatalog

Materialet behandler fem kategorier Work-life-balance, gode
arbejdsrelationer, den gode arbejdsdag, respektfuld adfærd og den dygtige leder.

Rådene er for eksempel i forhold til work-life-balance:

  1. Send vagtplan i god tid
  2. Lav vagtplan med individuelle hensyn
  3. Sørg for, at alle holder fri & ferie
  4. Værn om ansattes fritid
  5. Kommuniker via jeres eksisterende vagtplansapp
  6. Begræns tonsermentalitet
Inspirationskatalog mental trivsel på menuen 2024
Best Practice Trivsel På Menuen

Jeg sætter mig virkelig meget
ind i folks interesser. Man
skal vide, hvornår det er
vigtigt for folk, at de får fri. Så
hvis nogen har en fast dag
om ugen, de gerne vil spille
badminton, så prioriterer vi
det.